Home | Wie ben ik? | Wat doe ik? | Waar ben ik? | Contact | Help


Wie ben ik?

Wie ben ik? Wie ben ik? Wie ben ik?

Al vroeg kwam ik in aanraking met het gebruik van typemachines en homecomputers. Via deze laatste homecomputer ben ik toen in de wereld van de PC terechtgekomen.

Mijn vader had destijds een champignonkwekerij en wist dat er voor de bediening van de klimaatbeheersing computerprogramma's waren die op een PC gedraaid konden worden. Ik ben me daar in gaan verdiepen en voor ik het wist, werkte het bedrijf van mijn vader via de klimaatbeheersing-software.

Collega's van mijn ouders raakte geinteresseerd en al gauw installeerde ik op hun PC's ook de programmatuur voor de klimaatbeheersing. Ook werd mij gevraagd de PC's voor hun bedrijf specifiek in te stellen.

De vraag of ik ook PC's kon leveren en technisch onderhouden zorgde ervoor dat mijn hobby steeds meer trekken begon te krijgen van een dienstverlenend bedrijf en gezien het feit dat ik na diverse malen solliciteren (wat moeilijk is door mijn lichamelijke handicap) nog geen baan had gevonden, besloot ik mijn eigen bedrijf te beginnen.

Op 17 juni 1991 ben ik "Geert Ghielen Automatisering" begonnen en via de nodige mond-op-mond reclame ben ik later ook in de agrarische sector terecht gekomen. Vanaf dat moment is het bedrijf gegroeid en ligt mijn grootste klantenkring op dit moment in Limburg en Noord-Brabant.